5.23.2010

A bemutató és azok a napok


Sziasztok!

Most, hogy vasárnap van és vidéken vagyok, van időm összefoglalni az elmúlt hetet. Nagyon elfáradtunk, keményen dolgoztunk, de azt hiszem megérte

Múlt vasárnap volt az első ruhapróba. Márk már reggel 9-re megérkezett a showroomba, majd 11-re jöttek a lányok is és még ha picit csúsztunk is időben, de 4-re végeztünk a próbával. Márk rendkívül összeszedetten koordinálta a próbát - köszönet a stylist asszisztenseknek is. Aztán persze mi még a csapattal este 10-ig bent voltunk és intéztük amit kell - és ez hétfőn is folytatódott.

Kedden a gyakornok lányok segítségével összeraktuk a ruhákat, megérkeztek a cipők és a kiegészítők is és mindent átvittünk a Millenárisba, ahová este megérkezett Döme, Máté és Johanna is. Dömééket már 4 éve ismerem és meg nem válnék tőlük a világ minden kincséért sem! :) Dömötör Tamás és Tóth-Widamon Máté két nagyon tehetséges filmes, ráadásul minden perc öröm és felüdülés velük :)

A szerdai nap (a bemutató napja) volt a legdurvább....Én egész nap rohangáltam, miközben a lányok és a csapat előkészített mindent. Johanna már 12-kor "szárazpróbát" tartott a lányokkal, majd zenei egyeztetés és ebéd. 3-kor kezdünk egy ruhás főpróbát, majd 5-kor indultak a lányok a sminkszobába és a fodrászhoz.

Ilyenkor én már semmit nem érzékelek a történésekből, tudom,hogy mindenki a maximumot hozza ki magából és nincs miért izgulnom.

És a show f9-kor kezdetét vette.....

foly.köv.

MM

No comments:

Post a Comment