3.26.2010

ESKÜVŐI RUHA TRENDEK 2010 NYARÁN

Új sorozatunkban az esküvői ruhákról fogunk írni, több posztban. Beköszöntött a tavasz és egyre több menyasszony indul el a „tökéletes ruha kereső” körútra. Egy kis segítséget szeretnénk adni nekik, hogy hol kezdjék, mire számítsanak és mit találnak majd a magyar esküvői ruha piacon.

Makány Márta a menyasszonyi ruhák tervezésével kezdte pályafutását. Mai napig egyik fő vonala az esküvői ruha. A Makány Márta Bridal Wear a nyitott, energikus, harmonikus és vidám nőknek készül, akik nem csak a nagy napon szeretnék kihozni magukból a legjobbat és a legszebbet, hanem a hétköznapokban is törekednek az igényességre és az egyensúly megtartására.

A 2010-es évben a menyasszonyi ruha trend nagyon változatos irányokat kínál a házasulandók számára. Elég sok stílus különíthető el, így biztosan minden ara megtalálja a neki megfelelő öltözéket.

1. Csipke-csipke-csipke

2. Fémes hatású anyagok

3. Gyöngyözött / kristályokkal díszített megoldások

4. Nagy fodrok

5. Aszimmetrikus megoldások

6. Fekete kiegészítőkkel díszített ruhák

7. Színes ruhák

8. Miniruha


Az esküvői ruha (különösen a menyasszonyi ruha) trendek lassabban változnak, mint azt a divat a pret-a-porter ruhák esetében diktálja. A ciklusok eleve nem fél, hanem évente determinálják az adott évre legjellemzőbb irányokat.

Mivel a házasságok nagy száma nyáron köttetik, elsősorban a májustól szeptemberig tartó időszakban, ezért a téli esküvőkre nem fektetnek nagy hangsúlyt a tervezők. Következő alkalommal a különleges igények kielégítéséről lesz szó sorozatunkban, azaz mi van, ha a menyasszony télen esküszik vagy ha netalán már gyereket vár miközben az esküvőjét szervezi.

A példákon szereplő képek a Makány Márta Bridal Wear kollekció darabjai, mely a Budapest 1054 Báthory utca 18-20. alatt tekinthető meg.

Folyt.köv. hamarosan! De most lássuk a ruhákat!

No comments:

Post a Comment