11.12.2009

Federica, bellissima!


Federica Torti az olaszországi Virgin Gálán egy Makány Márta ruhakölteményben jelent meg! Ez a fantasztikus, nagy volumenű ruha a 2009-es őszi-téli kollekció darabja és az idén áprilisban megrendezett divatbemutatón került először reflektorfénybe.

Anyaga hernyóselyem shantung, mely speciális nyomott, ún. print fotótechnikával készült, és több mint 12 méter anyag felhasználásával született. A hagymaszoknyát halcsontos derékrész, majd aszimmetrikus vállrész követi, s a vállán lévő masni, vagy nem masni, attól függően, hogyan viselik, különböző stílusúvá varázsolja.

Federica Olaszország egyik legismertebb és legfrissebb tévés személyisége, aki újabban a divatújságírás területére is elmerészkedett. Olaszországban nagy kultusza van a műsorvezetőknek és a bemondóknak, közülük Federica az egyik új felfedezett. A bemondónő idén már másodszor viselt Makány-estélyit. A ruhát egyébként ő maga választotta ki az eseményre, még szeptember végén.

Grazie mille, Federica! Sei bellissima!

www.federicatorti.it

Federica Torti attended the Italian Virgin Gala in Makány Márta! This amazing, fabulous dress is the part of the 2009 autumn-winter collection, and at first appeared at the Makány Márta fashion show in April.

It is made of more than 12 meters of fabric, of floss pleated shantung, made with a special print technology. The onion skirt is ended in a corset top and assymetric shoulders, with a big and emphasized knot on the top.

Federica is one of the most popular and well-known TV presenter in Italy and besides a column leader at the Star Tv magazine, where she writes about fashion, celebrities and actual trends. This is the second time this year She chose a Makány-dress for a special occasion.

Grazie mille, Federica! Sei bellissima!

www.federicatorti.it

No comments:

Post a Comment