5.06.2012

Hats and headpieces - COLOURS!! / Kalapok és fejdíszek - SZÍNEK!!

If you know the real secret of the Makány Márta style, one thing definitely comes to your mind immadiately: COLOURS. And not only in our daily or evening wear collections.
In our bridal collections we try to use colours too, though it is not easy. Brides love them, but instead of choosing a colourful look, they get dresses in a simple white or beige (sometimes golden or silver) dress.
But with a breathtaking colourful headpiece or with a gorgeous pair of shoes, they can make a nice twist. We love them. Do you?

Ha ismeritek a Makány Márta stílus titkát, egy dolog biztos: A SZÍN! És nem csak a hétköznapi és alkalmi ruha kollekcióban. 
Az esküvői ruhákba is próbálunk színeket csempészni, persze ez nem egyszerű. A menyasszonyok imádják a színes ruhákat - általában csak a fotókon.. de az életben mégsem azokat választják a nagy napra. Talán egy kis kiegészítő lehet színes, az öv, egy-egy rózsa..Ezért mi megpróbáltunk trükközni egy kicsit: megmutatjuk, hogy egy lélegzetelállító fejdísszel vagy kalappal, netán egy csodacipővel milyen látványt érhetnek el. Nekünk nagyon bejön. És ti bevállalnátok?

headpieces: Eva Varhegyi
make-up: Zita Sipos
model: Angelface







No comments:

Post a Comment